Met de verhuurmanagementdiensten van Amsterdam Rentals hoeft u zich bij het verhuren van uw appartement nergens zorgen over te maken: of het nu gaat om de beoordeling van een huurprijs, de optimale presentatie van de woning, het uitvoeren van bezichtigingen, de huurcontracten of de oplevering appartementen te huur in Amsterdam.

Registreer uw eigendom
U kunt uw appartement of woning gemakkelijk online aanmelden, maar dat kan ook persoonlijk of telefonisch. Hoe nauwkeuriger uw gegevens in dit proces zijn, hoe efficiënter onze vastgoedbeheerders zullen zijn in het vinden van de juiste expat-huurder. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk: uw contactpersoon adviseert u, beantwoordt uw vragen en coördineert alle afspraken.

Voorbereiding van het pand
Desgewenst komt onze huisvestingsadviseur vooraf uw appartement of woning bezichtigen, om u beter te adviseren over bijvoorbeeld de inrichting van uw woning en natuurlijk voor het bepalen van de juiste huurprijs. Daarnaast geeft de bezichtiging ons een beter beeld van uw huurwoning en kunnen wij potentiële huurders de meest accurate informatie geven.

De ideale presentatie
Onze verhuurbeheerdiensten omvatten de presentatie van alle appartementen in Amsterdam met foto's, een aansprekende beschrijving en een virtuele rondleiding: professionele foto's van uw huurwoning in Amsterdam worden op de afgesproken datum gemaakt om digitale foto's van alle kamers te maken, evenals van belangrijke details en bijzonderheden, waaronder de omgeving. Hierdoor kunnen potentiële huurders uw huurwoning of -woning online bekijken, wat alle betrokkenen veel tijd bespaart.

Maximale blootstelling
Bij Amsterdam Rentals zijn we van mening dat bij het huren van uw woning het identificeren van het juiste marketingplan en de juiste advertentiestrategie essentieel is om de juiste huurder te vinden. Dienovereenkomstig zorgen we ervoor dat uw woning in Amsterdam op de breedst mogelijke markt wordt geadverteerd door ons te concentreren op het bereiken van ongeëvenaarde online bekendheid en tegelijkertijd gebruik te maken van traditionele marketingtechnieken voor makelaars.

Afspraken bekijken
Mocht een huurder interesse hebben om uw huurwoning te bezichtigen, dan nemen wij contact met u op om een ​​afspraak met u te maken. Woont u niet in Amsterdam, of kunt u om andere redenen de bezichtiging niet zelf doen, dan kunnen onze vastgoedbeheerders de bezichtiging in Amsterdam voor u coördineren en/of uitvoeren.

Achtergrondcontrole van huurders
Het uitvoeren van een grondige achtergrondcontrole van potentiële ex-pat-huurders is noodzakelijk om de bescherming van uw eigendom en uw winst te garanderen. Professionals op het gebied van vastgoedbeheer bij Amsterdam Rentals voeren een kredietgeschiedeniscontrole, arbeidsverificatie en strafrechtelijke geschiedeniscontrole uit. Door alle vormen van antecedentenonderzoek uit te voeren, kunnen verhuurders hun kansen vergroten om te verhuren aan ideale huurders.

Huurvoorbereiding
Beheer van huurwoningen in Amsterdam Rentals omvat ook het opzetten van een huurcontract voor verhuurders. Onze vastgoedexperts stellen een juridisch bindende huurovereenkomst op, gebaseerd op de huidige wetgeving, passend bij de specifieke omstandigheden van huiseigenaren. In het algemeen zal dit voor een periode van idealiter 12 maanden zijn. Aan het einde van de vaste looptijd kan een nieuw contract worden getekend of kan het maandelijks worden verlengd.

Vastgoedinventaris
Een professioneel geproduceerde en gedetailleerde inventaris is een essentiële vereiste voor verhuurders om hun eigendom te beschermen. De inventaris vermeldt alle meubels, armaturen en fittingen plus hun staat. Ze worden gebruikt om de staat van armaturen en fittingen aan het begin en het einde van de huurperiode op te sommen om onenigheid te voorkomen. Verhuurmakelaars in Amsterdam Rentals zullen de kritische check-out inspectie uitvoeren en de wijzigingen in het onroerend goed vastleggen en waar nodig verdere foto's maken.

Verhuurkosten
Over de eerste 12 maanden rekenen we een maandtarief plus 21% btw. U betaalt niet voor reclame- of andere kosten die verband houden met het verhuren van uw woning.

Beheervergoeding
Een woning verhuren is makkelijker gezegd dan gedaan en moet zeer serieus worden genomen. Ervaring, expertise en marktkennis zijn cruciaal voor het behoud van kwalitatieve verhuur. Vastgoedbeheer van Amsterdam Rentals ontzorgt u van de vele taken die komen kijken bij het verhuurproces. Wij kunnen u voor 10% van de maandelijkse huurinkomsten, excl. 21% BTW het meest geschikte vastgoedbeheerplan aanbieden en bespreken dit graag persoonlijk met u.

We zijn hier om te helpen!
Wij staan ​​gedurende het gehele verhuurproces voor u klaar en helpen u verder: Bij vragen of problemen met de verhuur kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook onderhouden we het contact met de huurder en treden we op als bemiddelaar indien nodig. Financieel en administratief beheer: Wij verzorgen uw gehele verhuuradministratie, van de huurovereenkomst tot het innen van de borg en maandelijkse huurbetalingen, het verwerken van jaarlijkse huurverhogingen, het betalen van onderhoudskosten en het versturen van aanmaningen voor achterstallige betalingen.

Woningbeheer: Of u nu uw woning verhuurt of opnieuw verhuurt, de roadmap van Amsterdam Rentals kan u helpen bij het definiëren van een kandidatenprofiel, het zoeken en selecteren van potentiële huurders, het regelen van bezichtigingen en het opstellen van huurovereenkomsten en inspecties.

Onderhoud en technisch beheer: Als eerste aanspreekpunt voor huurders (tijdens kantooruren) neemt Amsterdam Rentals alle zaken die zich met betrekking tot de huurwoning voordoen, zoals inspecties, het begeleiden en bewaken van onderhoudswerkzaamheden en het controleren of de huurovereenkomst overeenkomst wordt nagekomen (door beide partijen).

Neem contact op