Over Amsterdam Rentals 

Onze kwaliteiten

1

Wie zijn we?

Amsterdam Rentals The Key To Renting Your Home.
Wij werken door heel Amsterdam & Amstelveen

Met onze diensten kunt u erop vertrouwen dat het verhuurproces efficiënt en soepel wordt afgehandeld. We zijn toegewijd om het hoogste niveau van dienstverlening aan onze klanten te bieden, hen te helpen navigeren op de woningmarkt en hun doelen te bereiken.

img
img

Wat we aanbieden

We helpen huiseigenaren hun eigendom te verhuren aan expats/locals, of dat nu gaat om het geven van huisvestingsadvies om hen te helpen de vastgoedmarkt en het huurproces te begrijpen, het opstellen en onderhandelen van huurovereenkomsten, of het vinden van een ex-pat huurder of het beheren van hun eigendom. Ons property management pakket omvat ook het gereedmaken van het appartement of huis voor de verhuur, het in- en uitchecken beheer, het opstellen van huurcontracten en klantrelaties.


Het resultaat is een buitengewoon goed beheerd en gecoördineerd proces dat onze verhuurders tijd en geld bespaart en tegelijkertijd hun algemene belangen beter beschermt. Verhuurservices bij Amsterdam Rentals maken het verschil in het leven van huiseigenaren.

Laatste Nieuws

29/09/2022
Download onze App

Deze App bevat bijgewerkte aanbiedingen die u naar de Amsterdam Rentals website leiden om bezichtigingen te boeken, aanbiedingen op te slaan, aanbiedingen te delen, in te loggen of te registreren om uw favoriete eigendommen op te slaan en waarschuwingen in te stellen, zodat u als eerste op de hoogte bent.

Meer lezen
24/08/2022
Verhuur uw woning met Amsterdam Rentals

U kunt een waardering van uw huurwoning aanvragen met behulp van Amsterdam RentalsOm een meer gedetailleerde vergelijkende marktanalyse te geven, zouden we graag uw huurwoning ook persoonlijk beoordelen.

Meer lezen
23/08/2022
Documentation for - Bidding procedure

To be able to rent a property through Amsterdam Rentals, a number of allocation criteria apply. The added documentation will be checked and verified. Once all documentation has been approved, your file will be discussed with the owner of the relevant property. The owner then decides whether he agrees to your rental proposal.  Please send all info and do...

Meer lezen
22/08/2022
Intentieverklaring woningzoekende.

Sherwin Lundall hierna te noemen de Verhuurmakelaar, wil u bedanken voor het kiezen van Amsterdam Rentals om u te helpen bij het zoeken of huren van een woonruimte. Na bezichtiging van een of meerdere woningen, omdat u ons heeft gevraagd u hierbij te helpen, behartigen wij daarbij alleen uw belangen. Dat wil zeggen, het pand bevindt zich niet in onze eigen p...

Meer lezen