Hoe helpt Amsterdam Rentals Aanhuur Service mij?

1: Zoeken: U geeft uw voorkeuren en budget aan. Vervolgens zoekt een van onze verhuur makelaars actief naar de woningen die het beste bij uw wensen passen. 
2: Huizentour: Na een selectie van de gevonden woningen plannen we een tour in. Zo kunt de meest interessante opties op een efficiënte manier zelf ervaren. Dit doen we op afspraak. 
3: Advies: We adviseren in ondermeer huurprijs, voorwaarden en oplevering. Zo komen we tot een overeenkomst waarin uw belangen zo goed mogelijk zijn meegenomen. 
4: Overdracht: We begeleiden in het tekenen van de huurovereenkomst. Ook vertegenwoordigen we u in de overdracht van de woning. 
5: Wonen: Support nodig bij aansluitingen van energie, kabel, internet? Of kunt u hulp gebruiken in de meubilering van uw nieuwe woning? Wij staan voor u klaar.

Voordat we beginnen, teken je een opdracht tot dienstverlening. Wanneer wij uw perfecte huurwoning hebben gevonden en de bemiddeling als succesvol kan worden beschouwd. Wij rekenen een bemiddelingskosten van een maand huur +21% BTW.

Huur betaald door?

Commissie betaald door?